A jó minőség elsődleges feltétele nálunk, hogy kerüljük az adalékanyagokat és tartósítószereket. Csak üvegbe rakott, pasztőrözött árut készítünk. Így a feldolgozott növények beltartalmi értéke, íze alig változik. Csak annyi sót, cukrot, ecetet használunk, ami a kedvező ízhatást biztosítja, szemben a hidegen, nagy tartályokban eltett, majd vödrökben vagy zacskókban árult savanyúsággal.
Büszkék vagyunk, hogy olyan termékeket is gyártunk, melyeket más nem, mint például a cukkíni és patisszon savanyúságunk, az aranyalma illetve koktélkörte befőttünk, vagy a gulyáskrémünk, ami csak igazi fűszereket tartalmaz.
Ezek a termékek több elismerésben is részesültek. Mindjárt az első alkalommal a Darabolt cukkíni savanyúságunk OMÉK nagydíjat kapott. Később a Hortus Hungaricus-on kiállított termékek is minden alkalommal maximális elismerést kaptak, valamint termékeinkkel a Kiváló Bácskai Termék díjat is elnyertük.
Harangozó Gábor
ügyvezető